header
header
header
header
header  
header Αρχική
 
Συμμετοχή στην άσκηση ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2011

Στις 24 Οκτωβρίου 2011 μαθήτριές μας της ειδικότητας αισθητικής, εφάρμοσαν μακιγιάζ «ειδικών εφφέ» στα «θύματα» της «άσκησης ΠΟΣΕΙΔΩΝ»  σε σενάριο τσουνάμι. Οι μαθήτριές μας επέδειξαν επαγγελματισμό, αυτενέργεια, αυτονομία, πειθαρχία, συνεργασία και ομαδικότητα. Τα θερμά μας συγχαρητήρια  και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη αυτή την εμπειρία!!!

Οι συνοδοί καθηγητές

Μαρία Γραικού, Κωνσταντίνος Μανιάς,  Όλγα Παρασύρη

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απολογισμός 2010-2011

Κατά το σχολικό έτος 2010-2011 στο 1ο ΣΕΚ Ηρακλείου εκπαιδεύτηκαν μαθητές των τομέων Πληροφορικής, Οικονομμίας Διοίκησης, Υγείας Πρόνειας, Μηχανολόγων, Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρολόγων και Οχημάτων. Οι μαθήτες προερχόντουσαν από όλα τα ΕΠΑΛ της πόλης του Ηρακλείου. Επίσης εκπαιδεύτηκαν καταρτηζόμενοι από τα ΙΕΚ της πόλης του Ηρακλείου.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πληροφορίες - Ιστορικό

Το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο (ΣΕΚ) Ηρακλείου έχει σκοπό την σωστή και άρτια εργαστηριακή εκπαίδευση των μαθητών της Τεχνικής-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε πλήρως οργανωμένα εργαστήρια στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων θα μπορούν να παίρνουν σωστή τεχνική και εργαστηριακή εκπαίδευση, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο, να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Στο χώρο του 1ου ΣΕΚ Ηρακλείου λειτουργούν 35 εργαστήρια διαφόρων
τομέων, που εξυπηρετούν τα εργαστηριακά μαθήματα ειδικοτήτων των δημόσιων ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του Ηρακλείου Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
header
Τελευταία Νέα
header
Δημοφιλή
header  
header