Κατηγορία: Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού Ι

Σας καλωσορίζουμε  στον  Ηλεκτρολογικό τομέα του 1ου Ε.Κ. Ηρακλείου !

Yπεύθυνος Ηλεκτρολογικού τομέα : Παναγιωτάκης Νικήτας (Ηλ/γος ΠΕ17.07)
Τηλέφωνο Γραφείου  : 2810 361736
Σκοπός μας είναι η ενημέρωση καθηγητών, μαθητών και γονέων, σε θέματα που άπτονται της ηλεκτρολογίας καθώς επίσης και σε τεχνολογικά θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Φιλοσοφία μας είναι ότι η γνώση είναι ένα ανοικτό βιβλίο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να το διαβάσει.
Μέσα στο γρήγορα αναπτυσσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον η Ηλεκτρολογία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και εξελίσσεται δυναμικά.
Εμείς οι καθηγητές του ηλεκτρολογικού τομέα προσπαθούμε να βάλομε ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της γνώσης, αξιοποιώντας την εμπειρία την αγάπη και το μεράκι μας για την εκπαίδευση,
Είμαστε ανοιχτοί στη νέα γνώση και στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους καθώς επίσης σε συνεργασίες πού σκοπό έχουν να μεταφέρουν την αιχμή της τεχνολογίας στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και κατ’ επέκταση στους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

Ο απόφοιτος της ειδικότητας μπορεί να: Σχεδιάζει και κατασκευάζει Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις κτιρίων και βιομηχανιών χώρων, με κυκλώματα: φωτισμού, συσκευών, γειώσεων, τηλεφώνου, θυροτηλεφώνου, TV, πυρανίχνευσης, συναγερμού, δικτύων Η/Υ, αλεξικέραυνων, θέρμανσης, ανελκυστήρων, πινάκων κίνησης και φωτισμού, αυτοματισμών κίνησης(συμβατικών...