Κανονισμός Βιβλιοθήκης

  1. Η δικαίωμα χρήσης του χώρου και του υλικού της βιβλιοθήκης. Υπάρχει ανοιχτή πρόσβαση στη συλλογή. Για το δανεισμό του υλικού απαιτείται η εγγραφή ως μέλους της βιβλιοθήκης, η οποία είναι απαραίτητη και για τις άλλες λειτουργίες της βιβλιοθήκης. Οι περίοδοι δαν
  2. Το σύστημα ταξινόμησης και ταξιθέτησης ακολουθεί το διεθνές ταξινομικό σύστημα DEWEY. Εξαιτίας του ιδιαιτερότητας του συστήματος, παρακαλούνται οι συνάδελφοι και οι μαθητές να μην επανατοποθετούν στα ράφια τα βιβλία, αλλά να τα αφήνουν στο χώρο του δανεισμού.
  3. Για λόγους παιδαγωγικούς αλλά και κατανόησης της ιδιαιτερότητας του χώρου της Σ.Β., δεν επιτρέπονται το κάπνισμα, κάθε είδους λυτήριο αν δεν έχουν επιστρέψει στη βιβλιοθήκη το δανεισμένο υλικό.
  4. Όλοι οι χρήστες που είναι χρεωμένοι με ληξιπρόθεσμο υλικό δεν έχουν δικαίωμα άλλου δανεισμού.
  5. Το φωτοτυπικό μηχάνημα είναι διαθέσιμο μόνο για τις εργασίες που το σχολείο αναθέτει στους μαθητές και μόνο για τα βιβλία της βιβλιοθήκης.ευγένεια και ευαισθησία.
  6. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για τα βιβλία που χρησιμοποιούν. Υπογραμμίσεις ή σημειώσεις στα βιβλία δεν επιτρέπονται. Το μέλος που χάνει ή καταστρέφει υλικό, υποχρεούται να το αντικαταστήσει.Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, καταβάλλει το αντίτιμο της τρέχουσας αξίας του συν τα έξοδα αποστολής.
  7. Με επανειλημμένη μη τήρηση των παραπάνω κανονισμών, το μέλος χάνει την ιδιότητα του.