Καλωσόρισμα

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Φίλες και φίλοι επισκέπτες,

Το Εργαστηριακό μας Κέντρο υποστηρίζει την εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών των Επαγγελματικών Λυκείων του Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα του 1ου ΕΠΑΛ, του 2ου ΕΠΑΛ, του 3ου ΕΠΑΛ, του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, του 5ου ΕΠΑΛ, του 6ου ΕΠΑΛ  καθώς και του 1ου ΙΕΚ Ηρακλείου και του 2ου ΙΕΚ Ηρακλείου.

Το 1ο Ε.Κ. Ηρακλείου είναι στελεχωμένο από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς-παιδαγωγούς, οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν κάθε εκπαιδευόμενο, προκειμένου να εξελιχθεί σε επιτυχημένο επαγγελματία. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά συστήματα συμβατικής τεχνολογίας καθώς και νέας τεχνολογίας και προσομοίωσης.

Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί ενθαρρύνουμε κάθε δράση που έχει προστιθέμενη εκπαιδευτική αξία συμμετέχοντας σε προγράμματα έρευνας, καινοτομίας και κινητικότητας. Η ομαδικότητα και η συνεργασία καλλιεργούνται και εξασφαλίζονται στους μαθητές μας, δημιουργώντας φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε ότι η θεωρία είναι σημαντικότατο στοιχείο για τη γνώση, όμως η πρακτική άσκηση στο χώρο του εργαστηρίου είναι το μοναδικό μέσο για την ουσιαστική κατανόηση, αφομοίωση και εμπέδωση της θεωρίας.

Ως παιδαγωγοί εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και δίνοντας την πρέπουσα βαρύτητα στο επαγγελματικό ήθος διαμορφώνουμε τους αυριανούς επαγγελματίες, με αφοσίωση και προσφορά στο δημόσιο σχολείο και στην κοινωνία.

Φίλοι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου, αξίζει να εμπιστευθείτε σε εμάς την δική σας εκπαίδευση ή των παιδιών σας, γιατί το 1ο Ε.Κ Ηρακλείου σε συνεργασία με τα Επαγγελματικά Λύκεια στοχεύουν σε σωστή εκπαίδευση με σύγχρονα εργαστήρια, συνέπεια, υπευθυνότητα, εκτίμηση, φιλικό περιβάλλον και αγάπη γι’ αυτό που λέγεται Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Η Διοίκηση του 1ου ΕΚ Ηρακλείου